Premierul a anuntat, ca Guvernul va dubla, in sedinta de miercuri, toate primele pe care le va primi echipa feminina de gimnastica a Romaniei.

"I-am felicitat pe membrii delegatiei si, mai mult decat felicitari, am vorbit deja cu ministrul de Finante, cu domnul Georgescu, si miercuri o sa facem si noi ce tine de Guvern, o sa dublam toate primele pe care le primesc in mod normal fetele, pentru a da un semnal ca merita recompensata performanta si pentru a da un semnal pentru Jocurile Olimpice ca o sa gasim banii necesari pentru a recompensa, asa, in mica masura, cat se poate face, zona de efort", a spus Ponta.

[VIDEO] Aur pentru echipa Romaniei la Campionatele Europene de Gimnastica

Echipa feminina a Romaniei se intoarce acasa cu un bilant de invidiat de la Campionatele Europene din Belgia: patru medalii de aur, din cinci posibile, si doua de argint.

Lotul Romaniei revine acasa luni, iar antrenorii spun ca dupa-amiaza fetele vor intra inapoi in sala, pentru o miscare usoara, pentru ca de marti sa reia programul normal de pregatire, potrivit MEDIAFAX.

Romania a incheiat participarea la CE de la Bruxelles, cu 6 medalii la senioare, dintre care patru de aur, din cinci posibile. Rezultatele au fost urmatoarele: aur pe echipe, aur la sarituri (Sandra Izbasa), aur la barna (Catalina Ponor), argint la barna (Larisa Iordache), aur la sol (Larisa Iordache), argint la sol (Catalina Ponor).


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.