Comisia de Disciplina a decis, vineri, ca meciul Universitatea Cluj - CFR Cluj, intrerupt marti, in minutul 27, sa se rejoace incepand din minutul 1, la o data ce urmeaza sa fie stabilita ulterior, portarul Mircea Bornescu si fundasul Ricardo Cadu fiind suspendati cate doua etape.
"In ceea ce priveste meciul Universitatea Cluj - CFR Cluj s-a luat urmatoarea decizie: in baza legii 7 din legile jocului, coroborata cu articolul 123 din Regulamentul Disciplinar se decide rejucarea din minutul 1 a partidei Universitatea Cluj - CFR Cluj, intrerupta la data de 8 mai 2012, in minutul 24, la o data care va fi decisa de departamentul de competitii al LPF. Se sanctioneaza jucatorul Ricardo Cadu cu suspendare de doua etape si penalitate sportiva de 7.000 de lei. Se sanctioneaza jucatorul Bornescu Mircea pentru doua etape si penalitate de 7.000 de lei. Se sanctioneaza masorul Ciuca Liviu cu 12 luni de suspendare si penalitate sportiva de 10.000 de lei. Hotararea poate fi atacata la Comisia de Recurs in termen regulamentar (n.r. - cinci zile de la comunicare)", a declarat presedintele Comisiei de Disciplina, Valentin Epure, potrivit MEDIAFAX.

Dumitru Dragomir: Meciul U Cluj-CFR Cluj nu trebuia oprit

Meciul dintre Universitatea Cluj si CFR Cluj
, din cadrul etapei XXXI-a a Ligii I, a fost intrerupt, marti, in minutul 27 de arbitrul Alexandru Tudor dupa izbucnirea unui conflict general intre jucatorii celor doua echipe.

In momentul intreruperii jocului, CFR Cluj conducea cu scorul de 1-0 prin golul marcat din penalti de Ricardo Cadu.

Citeste si Universitatea Cluj, amendat cu 20.000 de lei de Jandarmerie


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.