Sport 13 Mai 2012 14:17
Finantatorul clubului de fotbal CFR Cluj, Arpad Paszkany, judecat pentru sprijinirea unui grup infractional organizat si santaj, a fost achitat, definitiv, dupa ce instanta suprema a respins, vineri, recursul procurorilor la decizia din martie 2011 a Curtii de Apel Cluj.

Instanta suprema a mentinut astfel decizia Curtii de Apel Cluj, care a decis, in 11 martie 2011, achitarea lui Arpad Paszkany atat pentru acuzatia de sprijinire a unui grup infractional organizat, cat si pentru santaj.

Decizia Curtii de Apel Cluj fusese contestata de DIICOT la Inalta Curte de Casatie si Justitie, instanta respingand recursul procurorilor, informeaza MEDIAFAX.

Si Tribunalul Cluj dispusese achitarea lui Paszkany, atat pentru santaj, cat si pentru sprijinirea si finantarea grupului "Gazeta", decizia fiind contestata atunci de procurori la Curtea de Apel Cluj.

Afla mai multe detalii despre dosarul de santaj in care a fost acuzat finantatorul CFR Cluj.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.