Sport 10 Mai 2012 11:49
Fostul director general al FRF si actual angajat in cadrul UEFA, Ionut Lupescu, a declarat ca presedintii federatiilor nationale prezenti la Bucuresti, la finala Europa League, au fost impresionati de Arena Nationala, pe care o considera una dintre cele mai frumoase de pe continent.

"Ca bucurestean ma simt foarte mandru ca am reusit sa facem o buna reclama, propaganda tarii noastre si orasului nostru. Azi am primit felicitari de la ceilalti presedinti de federatii prezenti la Bucuresti care au spus ca stadionul este fantastic, atmosfera este fantastica. Multi mi-au spus ca este unul dintre cele mai frumoase stadioane din Europa, pentru atmosfera calda si acustica extraordinara. Am demonstrat ca si noi in Romania putem sa organizam asa ceva. A fost frumos pentru ca stadionul a fost rosu-alb. Din pacate nu au fost cei de la Dinamo. Sper ca intr-o zi sa ajunga, dar deocamdata suntem departe de acest tel", a afirmat Lupescu, potrivit mediafax.ro.

Record de asistenta pe Arena Nationala: 52.347 de spectatori

El considera ca Atletico Madrid a meritat victoria in meciul cu Athletic Bilbao si crede ca atacantul columbian Falcao va primi numeroase de transfer dupa acest meci, in care a inscris doua goluri.

Citeste si Falcao: "Multumim publicului roman, ne-am simtit fantastic!"


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.