Sport 9 Mai 2012 12:51
Finala Ligii Europa, dintre Atletico Madrid si Athletic Bilbao, se va disputa miercuri, de la ora 21.45, pe Arena Nationala din Bucuresti.

Iata ce parere au politicienii romani despre marele eveniment sportiv:

Sorin Oprescu

"Pe Bilbao o vad favorita. Imi place de astia. Sunt saraci si de aia imi place de ei. Nu au multi jucatori straini, au scoala de fotbal. Sper sa ne arate spectacol si sa si invinga. Ii simpatizez. Sper sa vedem multe goluri", a spus primarul.Vrem astfel sa asezam Bucurestiul pe harta evenimentelor mari internationale. Da, am emotii, numai animalele nu au emotii decat dupa. Pana nu vad ultimul avion ca se ridica si toti baietii astia pleaca acasa o sa am emotii", a mentionat el, potrivit MEDIAFAX.

Viorel Hrebenciuc

"Trebuie sa merg la Bacau si meciul il vad la televizor. Nu am un pronostic, dar, desi Athletic joaca mai spectaculos, am impresia ca va castiga Madridul. Scorul va fi strans, oricum", a spus deputatul PSD, scrie realitatea.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.