Selectionerul echipei nationale a Romaniei a declarat ca a fost nefericit la acel moment, deoarece nu a reusit sa marcheze in finala cu FC Barcelona.

"Am fost nefericit acum 26 de ani, deoarece atunci cand nu inscriam eram trist. Aceasta nu a fost singura finala in care nu am inscris, insa sper sa ii fac pe romani fericiti cu echipa nationala prin obtinerea de calificari", a spus Piturca, potrivit OnlineSport.ro.

Fostul atacant stelist a implinit, marti, 56 de ani, iar fostii coechipieri de la Steaua i-au cantat "La Multi Ani" la miezul noptii.

Echipa formata din fosti jucatori ai Stelei care au castigat, la 7 mai 1986, Cupa Campionilor Europeni, a invins, la Cheile Gradistei, cu scorul de 6-4 (3-3, 1-1), dupa executarea penaltiurilor, nationala artistilor, intr-un amical prin care gloriile steliste au celebrat triumful de la Sevilla.

Citeste intregul articol pe OnlineSport.ro.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.