Fotbalistul dinamovist Srgian Luchin a declarat, dupa infrangerea din meciul cu CFR Cluj, scor 0-1, ca s-a simtit umilit cand la pauza a intrat cineva in vestiar si i-a acuzat pe el si pe colegii sai de la Dinamo de blat.
"E foarte greu sa jucam cand suntem suspectati de blat. La pauza a intrat cineva in vestiar si ne-a acuzat ca suntem blat. M-am simtit umilit! A fost vorba de relatia unor anumiti fotbalisti cu domnul Ioan Andone, dar la cum am jucat in ultima vreme se putea spune ca am fost blat in fiecare meci. Suntem praf din toate punctele de vedere, suntem la pamant. Am simtit cum tot ce am construit pana in iarna s-a destramat acum. E vina noastra, dar nici nu am avut sustinere. Jocul nostru nu ne mai permite sa speram la titlu. CFR nu merita sa castige titlul, Rapid si Vaslui au un joc mult mai placut", a spus Luchin, scrie gandul.info.

Citeste si CFR Cluj, pas urias spre un nou titlu


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.