Autoritatile ucrainene au anuntat UEFA ca turneul final european de fotbal se va desfasura conform programului stabilit si ca nu vor fi probleme in privinta securitatii la Euro 2012.

Siguranta pe durata CE a fost adusa in dezbatere dupa ce patru explozii au avut loc la Dnipropetrovsk, cu doar cateva saptamani inainte de startul Campionatului European, conform HotNews.ro.

Kievul avertizeaza Berlinul contra unui "boicot politic" la Euro-2012

In plus, mai multe tari din Uniunea Europeana (UE), inclusiv Germania, si-au exprimat saptamana trecuta ingrijorarea fata de situatia Iuliei Timosenko, incarcerata din august 2011 si aflata in greva foamei de la 20 aprilie, in semn de protest atat fata de violente a caror victima a fost in inchisoare, cat si fata de "reprimarea politica" din tara sa.

Euro 2012: Polonia se opune boicoului la adresa Ucrainei

Gandul.info scrie ca o eventuala suspendare a meciurilor de la Campionatul European de fotbal in Ucraina, coorganizatoare alaturi de Polonia, ar conduce inevitabil la amanarea competitiei, sustine directoul UEFA, Martin Kallen.

In cazul in care Euro-2012 nu se va putea desfasura in Ucraina "ar exista o singura posibilitate: amanarea turneului pentru alt an", conform lui Kallen.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.