Comisia de recurs a Federatiei Romane de Fotbal a decis sa mentina hotararea Comisiei pentru Statutul Jucatorului din iunie in privinta sumei pe care Universitatea Craiova ar trebui sa o achite clubului CSM Resita.

Suma datorata reprezinta indemnizatia de solidaritate, care trebuie platita conform regulamentelor FIFA, pentru transferul jucatorului Cristian Chivu, de la AS Roma.

La jumatatea lunii iunie, clubul Universitatea Craiova a fost obligat sa plateasca gruparii resitene suma de 206.800 euro, "ca mecanism de solidaritate". Acest mecanism reprezinta indemnizatia de formare-promovare pe care trebuie sa o plateasca gruparile ce transfera jucatori tineri cluburilor unde acestia s-au format. Suma totala pe care Universitatea Craiova a incasat-o de la clubul AS Roma se ridica la 305.360 euro, din care numai 98.560 euro ar fi trebuit sa revina echipei din Banie.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.