Sport 30 Aprilie 2012 10:10
Rapid a terminat la egalitate, scor 1-1, partida de pe teren propriu cu Steaua, meci anost si fara istoric.

Scorul a fost deschis de Cristi Tanase, Nicolae Grigore reusind egalarea cateva minute mai tarziu. Ambele goluri au fost marcate in prima repriza. Arbitrul strain nu a vazut un penalty pentru gazde la final.

Fluierul de start al cehului Miroslav Zelinka n-a insemnat si inceputul unui meci potrivit pentru un astfel de derby, ci a fost mai degraba semnalul inceperii unei lupte surde pentru minge in zona mediana si a unui joc extrem de tacticizat, scrie OnlineSport.ro.

Dupa o prima repriza fara niciun sut pe cadrul celor doua porti, deschiderea scorului a venit oarecum surprinzator. A fost nevoie de o gafa uriasa a lui Marcos Antonio in defensiva pentru ca mingea centrata de pe dreapta sa ajunga la bara a doua la Tanase. Marcos Antonio a incercat sa respinga cu capul, dar a pasat pur si simplu la decarul stelist, care n-a stat sa mai multumeasca si a si sutat in plasa la coltul scurt.

Citeste intregul articol despre derbiul dintre Steaua si Rapid pe OnlineSport.ro.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.