Sport 29 Aprilie 2012 12:41
Departamentul de Lupta Antifrauda a sesizat DNA privind posibilele fapte penale legate de organizarea Galei Bute.

O nota de control intocmita de inspectorii Departamentului de Lupta Antifrauda care descrie modul in care presedintele Federatiei Romane de Box, Rudel Obreja, a dat dreptul de exculsivitate in organizarea galei de box “Campion pentru Romania” unei firma care ii apartinea tot lui, a fost inaintata catre Directia Nationala Anticoruptie.

Conform acestui contract, firma lui Obreja, Europlus Computers SRL, a obtinut prin negociere directa cu Ministeru Dezvoltarii Regionale si Turismului, condus de Elena Udrea in vremea aceea, un contract de 10.175.168 lei, scopul fiind “Promovarea brandului turistic al Romaniei”.

Inspectorii DLAF au ajuns la concluzia ca firma lui Rudel Obreja nu avea in niciun caz capacitatea tehnica si profesionala de organiza o asemena gala sau de a presta servicii de promovare a Romaniei ca destinatie turistica si a brandului national, potrivit mediafax.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.