Sport 23 Aprilie 2012 11:02
Dinamo s-a impus cu ceva probleme si emotii la final in meciul de pe teren propriu cu Ceahlaul, jucat duminica seara in etapa 27 a Ligii 1.

Chiar daca eventualitatea unei victorii ar fi asigurat revenirea echipei din Stefan cel Mare pe prima pozitie a clasamentului, Dinamo a dat impresia in prima repriza a meciului cu Ceahlaul ca nu are chef de fotbal. Elevii lui Dario Bonetti au jucat parca avand frana de mana trasa, astfel ca primele 45 de minute au fost aproape fara istoric, scrie OnlineSport.ro.

O singura data s-au apropiat mai amenintator dinamovistii de poarta lui Jovic, in primul sfert de ora, cand Danciulescu a trimis pe poarta din marginea careului mic, dar Jovic a fost la post. Avand in vedere ca opt jucatori ai alb-rosilor erau amenintati in cazul primirii unui cartonas galben, poate din cauza unor posibile suspendari, dinamovistii s-au aratat mai retinuti in joc si nu s-au avantat deloc in jumatatea adversa.

Citeste intregul articol pe OnlineSport.ro.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.