Sport 22 Aprilie 2012 15:00
In timpul meciului Steaua - Vaslui de vineri, bannerul unui suporter al echipei Steaua in varsta de doar 9 ani a fost confiscat de un observator de joc.

Sambata dimineata, Federatia Romana de Fotbal si-a cerut scuze fata de baietel, prin intermediul unei declaratii oficiale a lui Mircea Sandu pe site-ul organizatiei.

"Fie si in conditiile in care nu este implicata in organizarea jocurilor din cadrul campionatului Ligii I, dar elaborand si aproband regulamentele de desfasurare a activitatii fotbalului din tara noastra, Federatia Romana de Fotbal considera normal sa-i ceara scuze micutului suporter stelist, Marius, caruia, aseara, cu ocazia meciului FC Steaua - SC Vaslui, i-a fost confiscat bannerul de sustinere a echipei sale favorite", a declarat Mircea Sandu.

Pe viitor, Mircea Sandu recomanda observatorilor de joc sa sa dea dovada de flexibilitate si sa judece situatiile de la caz la caz.

"Regretand incidentul de ieri, il invitam pe micutul stelist, impreuna cu parintii sai sau cu unul dintre ei, la sediul FRF, in oricare dintre zilele lucratoare ale saptamanii viitoare, pentru a i se inmana, in semn de scuze si de consolare, un tricou al echipei noastre nationale si o minge", se mai precizeaza la finalul declaratiei.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.