Sport 22 Aprilie 2012 12:27
Brazilianul Wesley a inscris in minutul 59 cu capul din centrarea lui Adailton. Stelistii au avut cateva ratari , dar nu au reusit sa inscrie.

In ultimele minute ale meciului de vineri seara spectatorii au reinceput sa ceara "Demisia" lui Mihai Stoichita, relateaza romanialibera.ro.

Patronul echipei Steaua, Gigi Becali, este de acord ca Stoichita este responsabil pentru esecul echipei din moment ce a gresit formatia.

"Eu nu o sa ma mai indoi niciodata in fata unui antrenor. Ma vrajesc ei ca se consulta cu mine si dupa aia fac tot cum vor ei. Eu am vrut 4-4-2, dupa aia a venit Stoichita si m-a sucit in ultima zi. Nu se va mai intampla asta. Nu a facut nimic impotriva, dar a ales gresit echipa", a declarat Becali, citat de romanialibera.ro.

Paradoxal, dupa ce a inscris golul victoriei, brazilianul Wesley se gandeste sa plece de la Vaslui, pentru a ajunge tot la Steaua.

"Sunt de trei ani la Vaslui si imi doresc sa castig un trofeu. Daca nu o voi face, vreau sa plec la o alta echipa. E posibil chiar la Steaua, e pe lista mea", a afirmat Wesley, potrivit onlinesport.ro.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.