Daca Mircea Sandu are probleme in a-si mentine scaunul, Dumitru Dragomir a fost ales, ieri, fara emotii pentru un nou mandat de presedinte al Ligii Profesioniste de Fotbal. Motivul este cat se poate de simplu: Mitica n-a avut contracandidat! Cu o majoritate covarsitoare de 14 voturi pentru si o abtinere, Dumitru Dragomir a fost ales, ieri, de reprezentantii cluburilor din Divizia A sa le reprezinte interesele si pentru urmatorii patru ani. "A fost o alegere grea intre Dumitru Dragomir si Mitica Dragomir. Pana la urma a iesit Dumitru! Nici la viitoarele alegeri nu voi avea contracandidat", a declarat, vizibil satisfacut de rezultat, Dumitru Dragomir.

Dupa ce a mentionat ca "principalul meu merit este ca m-am certat cu toti, dar nu m-am razbunat pe nimeni!", Mitica de la Liga i-a urat lui Mircea Sandu "sa ramana vesnic la Federatie", iar lui Gica Popescu "sa ramana optimist". Singura abtinere s-a inregistrat din partea reprezentantului Sportului Studentesc, Vasile siman, in timp ce oficialii formatiei Poli Iasi au absentat de la Adunarea Generala. "Cei de la Sportul s-au abtinut ca sa faca pe interesantii in fata presei", a fost parerea presedintelui clubului FCM Bacau, Gheorghe Chivorchian (foto), cel care a marturisit ca "l-am votat cu draga inima pe Dumitru Dragomir".

Prezent, la randul sau, la aceasta sedinta, presedintele executiv al gruparii Dinamo, Ioan Becali, a declarat: "A fost un vot democratic si rezultatul sau ma scuteste de alte comentarii". Daca presedintele CA de la FC National, Constantin Iacov, a precizat ca "o sa urmaresc atent activitatea lui Dumitru Dragomir, sa vad daca respecta programul pe care ni l-a prezentat", reprezentantul Stelei, Vasile Avram, a conchis: "Dragomir era cea mai buna solutie in acest moment!".


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.