Capitanul Stelei si-a schimbat atitudinea, admitand ca s-a pripit atunci cand a declarat ca nu mai vine la lot atat timp cat selectioner e Victor Piturca, si e dispus sa aiba o discutie cu acesta.

Conflictul dintre Mirel Radoi si Victor Piturca continua sa ramana in actualitate, ultimele declaratii pe aceasta tema, oarecum surprinzatoare, apartinandu-i stelistului.

Cu cateva zile in urma, Mirel Radoi se exprimase mai dur si mai ferm ca niciodata la adresa fostului sau antrenor, spunand ca, atat timp cat Victor Piturca este selectioner, el nu va mai veni la echipa nationala. "Daca va veni un alt selectioner, ok, nu am nici o problema, voi raspunde cu placere oricarei convocari", a mai afirmat Radoi.

Duminica seara insa, Mirel a aparut la Realitatea TV cu o atitudine schimbata, fiind mult mai temperat cand s-a referit la colaborarea cu Piturca. "Recunosc, poate m-am pripit, dar auzisem intre timp anumite lucruri. Acum sunt dispus sa ma vad cu selectionerul si sa vorbim, iar timpul va decide cum va evolua relatia dintre noi", a spus Radoi. Sfatuit de cineva sau realizand, probabil, el insusi ca fusese prea radical, Mirel a deschis practic usa pentru un nou dialog cu Victor Piturca.

Stelistul fusese deranjat de ultimele declaratii ale selectionerului, care, la convocarea lotului, spusese ca nu are nevoie de "asemenea elemente indisciplinate", dand de inteles ca nu il va convoca intr-un viitor prea apropiat pe fostul sau elev. Asta in ciuda faptului ca in numeroase randuri Piturca recunoscuse valoarea lui Radoi si faptul ca echipa nationala are nevoie de el. Ramane de vazut daca ultimul discurs, mai moderat, al lui Radoi il va indupleca pe selectioner sa isi calce pe orgoliu si sa il cheme printre tricolori.

Mircea Sandu si-a propus sa-i impace pe cei doi

Actualul presedinte al FRF, Mircea Sandu, e omul care vrea sa-i impace pe Piturca si pe Radoi. Nasu’ a declarat de curand ca va discuta cu selectionerul despre situatia stelistului si crede ca pana la urma fotbalistul va putea reveni la echipa nationala. Insa o astfel de discutie ar putea avea loc numai dupa alegerile pentru sefia FRF, astfel ca intentia Nasului suna mai mult ca o promisiune electorala. (Florin MARIAN)


Despre autor:

ProSport

Sursa: ProSport


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.