Plecat din Banat, Oli ar putea ocupa functia de director tehnic. El a mai antrenat in Ghencea si e bun prieten cu Gigi Becali

Surse apropiate formatiei ros-albastre au dezvaluit faptul ca Gigi Becali ar dori aducerea lui Cosmin Olaroiu in staff-ul echipei sale. Pe cei doi ii leaga relatia de amicitie, ramasa in picioare din vremea in care tehnicianul a antrenat actuala trupa a lui Protasov timp de cateva luni in anul 2002.

Latifundiarul din Pipera va impusca astfel doi iepuri dintr-o lovitura. Ar aduce un om de valoare in Ghencea, toba de fotbal, iar la nevoie il poate arunca in prima linie, adica pe banca tehnica in cazul in care Oleg Protasov ar demisiona sau ar fi demis. S-ar evita astfel repetarea psihozei din vara, atunci cand dupa ce Hagi n-a dorit sa preia echipa-campioana, finantatorul a primit o serie de refuzuri si din partea altor tehnicieni cu nume.

"Am antrenor si sunt multumit de el", a spus Gigi despre Protasov acum cateva zile, dupa ce a fost surprins de fotoreporterii de la "Evenimentul Zilei" in compania prietenului sau. El a recunoscut franc ca i-a cerut lui Olaroiu 50.000 de dolari cu imprumut si ca nu este vorba despre nimic altceva. Desi nu a zabovit decat sapte etape pe banca Stelei, in sezonul 2002-2003, la inceputul turului, Oli a lasat o impresie buna atat jucatorilor, cat si spectatorilor. "Este cel mai bun antrenor cu care am lucrat vreodata", a afirmat in dese randuri capitanul Mirel Radoi despre Cosmin Olaroiu.

Tudorel: "Sper ca Lacatus sa aiba un cuvant de spus"

Tudorel Stoica, fostul capitan al Stelei din anii 80, a fost invitat ieri la postul de radio Total Sport FM, unde a comentat actuala functie de presedinte pe care o indeplineste Marius Lacatus in Ghencea. "Sper sa aiba un cuvant de spus la Steaua. Cred ca a fost o excelenta lovitura de imagine data de actualii conducatori. Este pacat ca el sa nu aiba putere de decizie, deoarece a alergat si a transpirat in decursul anilor pentru culorile ros-albastre", s-a confesat Stoica.


Despre autor:

ProSport

Sursa: ProSport


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.