Primarul general al Capitalei, Sorin Oprescu, a declarat ca pregatirile pentru organizarea finalei Ligii Europa "s-au cam terminat", precizand ca presedintele UEFA, Michel Platini, este multumit de faptul ca autoritatile de la Bucuresti s-au ridicat la standardele forului continental.

"Pregatirile s-au cam terminat, acum facem repetitia cu costume ca sa fie bine. Ideea de a expune Cupa in zonele istorice ale Bucurestiului e un lucru destul de bun pentru ca ii stimuleaza pe cei care fac performanta. Domnul Platini este foarte multumit, am discutat cu el. De altfel, el a participat alaturi de noi la toate eforturile pe care le-am facut, deci ceva nou nu era de discutat. L-a impresionat faptul ca am reusit sa ne incadram în timp si sa ne prezentam la standardele UEFA", a spus Oprescu la Arena Nationala, inaintea festivitatii in cadrul careia va primit din partea lui Michel Platini trofeului Ligii Europa, scrie OnlineSport.ro.

Primarul a mentionat ca a vazut deja trofeul. "Cupa am vazut-o aseara, mi-au aratat-o dupa ce au tras putin de invelitoare", a adaugat primarul.

Citeste intregul articol pe OnlinSport.ro.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.