Preparatorul fizic al FC Valencia, Roberto Sassi, a afirmat ca intreruperea meciurilor din Cupa UEFA pana in luna februarie si faptul ca echipa nu va mai disputa pana atunci partide din trei in trei zile nu sunt benefice pentru fotbalisti, informeaza cotidianul "Las Provincias". Jucatorii echipei Valencia si-au reluat antrenamentele dupa perioada de vacanta, fiind supusi in aceste zile unor teste fizice, ei urmand sa lucreze si individual pentru a compensa lipsa partidelor din cupele europene. Roberto Sassi considera ca meciurile din Cupa UEFA sunt la fel de solicitante ca acelea din Liga Campionilor, desi acolo competitia implica mai multa energie. Sassi a mentionat ca Roberto Ayala va reveni la forma maxima in luna martie, iar Pablo Aimar, desi nu este un jucator fragil, va trebui sa lucreze din greu la capitolul forta.
Echipa Valencia este adversara formatiei Steaua in 16-imile Cupei UEFA, partida tur urmand sa se dispute pe 16 februarie, iar returul pe 24 februarie.


Despre autor:

Romania Libera

Sursa: Romania Libera


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.