Patronul CFR Cluj l-a atacat dur pe Gica Popescu

In cursa pentru presedintia FRF, Gica Popescu are de platit pentru trecutul sau in sfera de influenta a fratilor Becali, cu care colaboreaza de mai mult de zece ani. In ciuda delimitarilor verbale, Baciul este perceput in continuare de unele persoane drept o simpla unealta a familiei Becali. Patronul ceferistilor clujeni, Arpad Paszkany, fara a pronunta numele impresarilor, a lansat un atac dur la adresa acestora.

"Sa se stie foarte clar ca exista anumite frustrari ale unei familii care se ocupa de afaceri in domeniul fotbalului si care de vreo doi ani de zile isi deplinge pierderea unor facilitati sau a unor prerogative pe care le-a avut la un moment dat pe linga FRF. Noi nu avem absolut nimic impotriva omului Gica Popescu, numai ca este produsul unei societati comerciale care a cistigat milioane de euro si de dolari de pe urma tranzactiilor de jucatori", a declarat, pentru Total Sport FM, Paszkany.

Patronul clujenilor si-a reafirmat, de asemenea, sprijinul pentru Mircea Sandu. "Mergem pe mina lui Sandu, pe care il consideram un continuator mai de caracter decit cei care folosesc terminologii de genul 'te fac de la briu in jos>>, 'angajez un ucrainean sa iti taie urechile sau platesc 200 de dolari glontul cu care te va executa>>. Ultimul lucru de care are nevoie familia fotbalului romanesc este sa ajunga pe mina unor pseudoinfractori", a adaugat oficialul clujean.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.