Cristi Balaj, unul dintre cei mai valorosi arbitrii ai Romaniei, l-a dat in judecata pe Gigi Becali in urma insultelor ce i-au fost aduse.

Gigig Becali a fost dat in judecata de arbitrul FIFA, Cristi Balaj pentru calomnie dupa ce Becali l-a jignit pe acesta de mai multe ori in ultimii ani. El risca sa plateasca 500.000 de euro in cazul in care pierde procesul.

Finantatorul FC Steaua, Gigi Becali, a declarat în 22 martie, dupa meciul pierdut in fata formatiei FCM Targu Mures, scor 0-1, ca arbitrul partidei, Cristian Balaj, ar trebui sa ajunga "la puscarie". "Sa le dam titlul celor de la CFR! N-ai ce sa faci decât sa-l bagi la puscarie pe Balaj! Sa trimitem CFR-ul în Divizia B si pe Balaj la puscarie. Sa traga de timp nenorocitul. Nici la gol n-a fost fault" a spus Gigi Becali, conform OnlineSport.ro.

"Atat timp cat sunt jignit si acuzat pe nedrept, mi se pare normal sa apelez la instanta. L-am dat in judecata la Bucuresti, mi-am angajat si un avocat, pentru ca distanta nu-mi permite sa fiu prezent la fiecare termen. Oricum, as fi castigat procesul si singur, nu as fi avut nevoie sa fiu reprezentat” a spus Balaj, potrivit realitatea.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.