Dupa meciurile tur de baraj, patru reprezentative au ca si acontate biletele pentru turneul final din Germania. Spania, Elvetia, Cehia si Bahrein sunt fericitele, aceste selectionate luand o optiune serioasa pentru calificarea la Cupa Mondiala de anul viitor. Miercuri, singura intalnire in care se poate intampla orice este cea de la Sydney, dintre Australia si Uruguay. Asta pentru ca, in partida de la Montevideo, sud-americanii nu au reusit decat un "subtire" 1-0.

Sa curga berea!

Cehii au de ce sa fie fericiti. Dupa ce au scapat de Romania, elevii lui Karel BrUckner, langa care a revenit si vedeta Pavel Nedved, s-au impus cu 1-0 la Oslo, in fata unei alte cunostinte de-a noastra, Norvegia. Aceasta victorie cu iz de calificare a avut darul de a-l face pe un producator de bere sa ofere cate 160 de litri de bere, consumul mediu anual pe locuitor in Cehia, jucatorilor echipei nationale, daca acestia vor ajunge la Cupa Mondiala din Germania. "Dorim sa recompensam eforturile depuse de echipa nationala in una din cele mai grele grupe ale preliminariilor Campionatului Mondial", a sunat explicatia producatorului de bere. Macar prin bere cehii sa-si aduca aminte de Romania.


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.