Accidentat in urma cu trei saptamani la glezna dreapta, in meciul cu Rapid, Mirel va fi apt pentru intalnirea cu “studentii”
Verdictul medicilor in urma intrarii dure a lui Rada asupra lui Radoi a fost unul aspru: entorsa de gradul al II-lea, cu o usoara lezare a ligamentelor. Capitanul a ratat doua jocuri in campionat si unul in Cupa UEFA. In acest timp, Steaua a pierdut prima pozitie a clasamentului, suferind infrangeri cu Gloria Bistrita, pe teren propriu (0-1), si cu CFR Cluj (0-1), in deplasare. "Din pacate, absenta lui Mirel Radoi in ultimele meciuri s-a simtit, pentru ca este genul de fotbalist pe care rar il gasesti in zilele noastre. Are o ambitie si o rautate in joc incredibile", ne-a declarat secundul ros-albastrilor, Fane Stoica. In ultima saptamana, Radoi s-a pregatit la sala de forta, urmand sa-si reia maine antrenamentele alaturi de colegii sai.


Despre autor:

ProSport

Sursa: ProSport


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.