Stephan Larouche, antrenorul lui Lucian Bute, a declarat ca pugilistul roman este pregatit sa infrunte un public ostil la Nottingham.

Biletele la meciul Froch - Bute se vand ca painea calda

"Stiu ca lucrurile il vor afecta pe Lucian. Si el stie ca publicul ar putea sa-l scuipe cand urca in ring. Fanii ar putea aruca bere pe el, tipa si insulta. Nu va primi energie pozitiva. Dar cand lupta incepe, este unul impotriva celuilalt. Cei din Quebec sunt simpatici, l-au acuzat pe Bute ca lupta acasa, iar acum cand o face pe terenul adversarului spun ca e prost", a spus Larouche, care a adaugat ca Bute are abilitatea sa depaseasca toate aceste obstacolele, scrie OnlineSport.ro.

Larouche a precizat ca se bazeaza pe rapiditatea loviturilor pugilistului roman: "Avem o confruntare majora pe masa. Stim asta, ca nu suntem prosti. In box, de cele mai multe ori viteza este greu de batut si noi ne bazam pe viteza noastra."

Citeste intregul articol pe OnlineSport.ro.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.