Sport 19 Martie 2012 10:17
Steaua a castigat cu 2-1 meciul de pe teren propriu cu Astra Ploiesti, o partida dominata aproape integral de echipa lui Ilie Stan.

Revenirea Stelei in Ghencea a avut un efect puternic atat asupra jucatorilor care au mai evoluat si in sezoanele anterioare pe acest teren, cat, mai ales, asupra jucatorilor care au calcat pentru prima data pe gzonul din Ghencea. Emotii a dat impresia ca are si Ilie Stan, aflat la primul meci ca antrenor al Stelei la un meci in Ghencea, scrie OnlineSport.ro.

Astra a profitat astfel din plin de starea emotionala din tabara ros-albastrilor si a dominat primul sfert de ora al meciului, cand a reusit sa si deschida scorul. In minutul 12 ploiestenii au facut sah-mat apararea Stelei din doar cateva miscari, mingea a fost pusa pe tava excelent de Barboianu de pe dreapta pentru Laionel Silva, care a trecut prea usor de Geraldo si a trimis balonul la paianjen cu un sut din cativa metri.

Citeste intregul articol pe OnlineSport.ro.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.