Sport 18 Martie 2012 12:02
Pilotul britanic Jenson Button (McLaren-Mercedes) a castigat, duminica, Marele Premiu al Australiei, prima etapa a Campionatului Mondial de Formula 1.

Pe locul doi s-a clasat campionul mondial en titre, germanul Sebastian Vettel (Red Bull), urmat de un alt pilot de la McLaren-Mercedes, Lewis Hamilton.

Pe locul patru s-a situat australianul Mark Webber (Red Bull), iar pe locul cinci spaniolul Fernando Alonso (Ferrari), potrivit MEDIAFAX.

Locurile 6-10 au fost ocupate in ordine de japonezul Kamui Kobayashi (Sauber), finlandezul Kimi Raikkonen (Lotus-Renault), mexicanul Sergio Perez (Sauber), australianul Daniel Ricciardo (Toro Rosso) si britanicul Paul di Resta (Force India).

Septuplul campion mondial Michael Schumacher a abandonat, in timp ce coechipierul sau, Nico Rosberg, care a avut o problema tehnica in ultimul tur, in momentul in care se lupta pentru pozitia a saptea, a incheiat cursa pe locul 12. De asemenea, al doilea pilot Ferrari, Felipe Massa, a abandonat.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.