Mircea Sandu a declarat ca nu intentioneaza sa renunte la conducerea Federatiei Romane de Fotbal dupa disputarea finalei Europa League, asa cum aparusera unele zvonuri in ultima perioada.

"Fotbalul romanesc este vazut bine in afara, cu atat mai mult dupa ce va organiza finala Europa League. Vor fi in Bucuresti 40.000 de turisti cu ocazia acestui meci, ceea ce e foarte bine pentru Romania. Exista o companie care face aceste estimari in legatura cu suporterii care vor fi prezenti la ultimul act al competitiei. 29-30% din banii care vor veni vor fi din cazare", a declarat Sandu, potrivit HotNews.ro.

De asemenea, el a precizat ca seful FRF nu trebuie sa fie neaparat un fost fotbalist, ci trebuie sa fie un bun manager.

“Sunt multe exemple de fosti jucatori care pot veni la conducerea FRF, as mentiona aici toata echipa din 94', la care se adauga Mutu, Chivu. Am mandat la Comitetul Executiv UEFA pana in 2015", a mai spus conducatorul Federatiei Romane de Fotbal.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.