Dinamo i-a propus capitanului un contract pe trei ani dar la jumatate din valoarea actuala, adica 60.000 $. Florentin anunta ca va pleca de la echipa. In acest moment, Petre castiga 120.000 de dolari pe sezon. Probabilitatea ca acest angajament sa scada la jumatate, dupa cum doresc conducatorii

Capitanul ros-albilor spune ca nu va fi de acord cu noile conditii financiare impuse de club

In acest moment, Petre castiga 120.000 de dolari pe sezon. Probabilitatea ca acest angajament sa scada la jumatate, dupa cum doresc conducatorii din Stefan cel Mare, il dezamageste pe "Peter". Acesta ameninta cu plecarea de la Dinamo.

Florentin, noi avem informatii cum ca oficialii vor sa-ti injumatateasca salariul pentru a semna un nou contract. Asa e?

Nu se pune problema deocamdata. O sa vorbesc cu conducerea cand se termina turul, iar daca nu ajungem la o intelegere, mai discutam la vara. Dar in nici un caz nu voi accepta sa mi se micsoreze ce am acum. Poate sa mi se mareasca. Daca vor fi de acord asa, bine, daca nu, nu. Ma duc oriunde, la orice echipa, ce credeti, ca nu am unde? Dar pentru moment eu imi fac treaba.

Ai vrea sa continui la Dinamo?

Eu asa as vrea. Dar in acelasi timp astept si sa mi se mareasca contractul. Am familie, am copii. Cum as putea fi de acord sa mi se reduca? In trecut am renuntat la bani frumosi pentru a juca la Dinamo, cand veneam dupa boala. Dar acum nu mai fac prostia asta. Au fost ani buni in care am evoluat pe sume mici si veneau altii la Dinamo pe niste contracte foarte mari, dar intre timp n-am mai auzit nimic de ei legat de Dinamo. Si pana la urma e vorba de respect pentru ceea ce am facut aici pentru a putea fi de acord cu asa ceva.


Despre autor:

ProSport

Sursa: ProSport


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.