Gaz Metan Medias a termint la egalitate, scor 1-1, partida de pe teren propriu cu CFR Cluj, un meci extrem de disputat si de echilibrat.

Pantelis Kapetanos putea deschide scorul la doar 30 de secunde de la fluierul de start, cu o superba executie din apropiere. Foarfeca pe spate a grecului din marginea careului mic s-a dus insa peste poarta lui Plesca si mediesenii au respirat usurati. Golul a venit pana la urma tot repede, in minutul 3 de la Ciprian Petre. Mijlocasul Gazului a luat o faza pe cont propriu de pe dreapta, a patruns spre centru si a sutat din alergare peste Stancioiu, care a privit ca un simplu spectator cum zboara mingea in poarta, scrie OnlineSport.ro.

Celestino si Sougou au semnat doua ocazii pentru CFR in minutele urmatoare, unele dominate de echipa din Gruia aflata in cautarea egalarii, pentru ca apoi Kapetanos sa-si repare greseala din primul minut.

Citeste intregul articol pe OnlineSport.ro.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.