Nadia Comaneci (foto), care maine va implini varsta de 44 de ani, a fost sarbatorita deja la resedinta ambasadorului Romaniei la Washington. La eveniment au fost prezenti ambasadorul Romaniei la Washington, Sorin Ducaru, presedintele organizatiei Special Olympics, Timothy Shriver, presedintele Islandei, Olafur Grimsson si sotia sa, Gudrun Katrin Thorbergsdottir, seful departamentului de justitie american, Alberto Gonzales, adjunctul consilierului prezidential pentru securitate nationala, J.D. Crouch, adjunctul secretarului apararii, Gordon England, precum si numerosi reprezentanti ai organizatiilor neguvernamentale si ai mediului de afaceri din Statele Unite.

Pianistul roman Dan Grigore, aflat intr-o vizita la Washington, unde sustine un concert la Ambasada Romaniei, a fost, de asemenea, prezent la eveniment. Mesaje de felicitare au fost primite din partea liderului majoritatii republicane din Senatul american, Bill Frist, a fostului presedinte american Bill Clinton si al senatoarei Hilary Clinton, precum si de la Maria Schriver, sotia guvernatorului de California, Arnold Schwarzenegger si o personalitate activa in cadrul organizatiei Special Olympics.


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.