Federatia Internationala de Gimnastica a anuntat, sambata, rezultatele tragerii la sorti din calificarile de la Jocurile Olimpice, Romania avand primii concurenti la masculin, in subdiviziunea a treia.

Gimnastii romani vor debuta la inele, calificarile in concursul masculin fiind programate in 28 iulie, a doua zi dupa deschiderea oficiala a Jocurilor Olimpice de la Londra.

Fetele vor intra in competitie in 29 iulie, in subdiviziunea a cincea, primul aparat fiind solul, scrie MEDIAFAX.

Finala pe echipe la masculin va avea loc in 30 iulie, cea similara feminina, in 31 iulie, concursul individual-compus in 1 august (masculin), respectiv 2 august (feminin), iar finalele pe aparate, intre 5-7 august.

Potrivit anuntului de sambata al FIG, preturile biletelor vor incepe de la 20 de lire sterline.

In competitiile de gimnastica vor participa 324 de sportivi, cate 98 la gimnastica artistica (feminina si masculina), 96 de sportivi la gimnastica ritmica si 32 la trampolina.

Romania va avea reprezentanti in competitiile de gimnastica artistica, ambele echipe obtinand calificarea directa gratie clasarii in primele opt locuri, la CM din 2011.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.