Cum meciurile oficiale sunt o himera pentru nationala Romaniei pana la startul preliminariilor CE 2008, in toamna anului viitor, "tricolorii" se multumesc cu meciuri amicale. Adi Mutu, sosit in tara pentru a se alatura lotului pentru jocul cu reprezentativa Coastei de Fildes, a declarat: "Este putin frustrant ca ei sunt la Mondiale si noi nu. Ne pare rau tuturor, dar acum ce sa facem? Sa avem necaz pe ceilalti ca sunt la Mondiale? Eu cred ca este bine ca jucam meciuri amicale, ca ne pregatim si vad ca dorinta noastra, a fotbalistilor, de a juca mai des a fost auzita".

Atacantul de la Juventus este de parere ca intalnirea cu Coasta de Fildes, de sambata, de la Le Mans, va fi una dificila. "Daca luam jucatorii pe care ii are, eu zic ca este o echipa puternica, sa vedem. Sunt pe locul 50 in lume, suntem in fata lor si cred ca o sa avem un meci foarte greu", a adaugat internationalul roman. Mutu s-a declarat multumit de faptul ca participarea Romaniei la turneul din Iran a fost anulata. "Ne-a fost putin teama, pentru ca situatia de acolo nu este asa de frumoasa", a completat atacantul formatiei torineze.

"LG Cup", programata a se desfasura la Teheran, a fost pana la urma anulata, din cauze politice. Referindu-se la participarea sa la prezentarea noului model de ghete Adidas, ce a avut loc la Madrid, Mutu a afirmat: "A fost frumos la Madrid. Ghetele sunt frumoase si abia astept sa le probez. intalnirea cu Beckham a fost normala, ca si cu toata lumea de altfel. El a fost pionul principal al acestei intalniri, pentru ca el avea ghetele speciale, o culoare speciala pentru el. Am vorbit, ne-am intrebat de sanatate, mai multe nu aveam ce".


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.