Agresorul baschetbalistului american Chauncey Hardy, a fost condamnat la cinci ani de inchisoare de catre Tribunalul Giurgiu, sentinta nefiind insa definitiva.

Tribunalul Giurgiu l-a condamnat,pe Ionut Adrian Tanasoaia, acuzat ca i-a tras un pumn in fata baschetbalistului Chauncey Hardy, lovitura in urma careia sportivul a murit, la cinci ani de inchisoare, instanta aplicand pedeapsa minima intrucat barbatul si-a recunoscut fapta.

Pentru fapta lui, pedepasa prevazuta de lege este intre cinci si 15 ani de detentie, sentinta nefiind definitiva, putand fi atacata cu apel.

Instanta a dispus separarea partii civile a dosarului, pentru a nu intarzia solutionarea cauzei, scrie MEDIAFAX.

Medicii legisti au stabilit ca moartea victimei a fost violenta si s-a datorat insuficientei cardio-respiratorii, consecinta a unui traumatism cranio-cerebral soldat cu edem cerebral, hemoragie meningeala, contuzie si dilacerare cerebrala, fractura de bolta craniana iradiata la baza craniului.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.