Doi fosti angajati ai scuderiei Ferrari, Angelo Santini si Mauro Iacconi, au fost pusi sub acuzare de catre Tribunalul din Modena, ei facindu-se vinovati de spionaj industrial in favoarea echipei de Formula 1 Toyota. La intervale diferite de timp dupa presupusul furt de informatii, cei doi s-au transferat din Peninsula la teamul nipon. Evenimentele pentru care sint acuzati s-au petrecut in urma cu doi ani, iar in timpul audierilor preliminare acestora li s-a reprosat ca au accesat nejustificat si abuziv sistemul informatic al scuderiei de la Maranello.

In plus, ei vor trebui sa raspunda cum a ajuns la Toyota un CD-ROM continind date importante referitoare la masinile Ferrari. De remarcat ca producatorul japonez refuza sa inapoieze italienilor respectivul program, argumentind ca i-a adus foarte multe imbunatatiri, iar returnarea sa i-ar aduce lui Ferrari un avantaj semnificativ.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.