Steaua a pierdut meciul tur cu Twente din saisprezecimile Europa League, fiind invinsa la limita pe National Arena prin golul marcat de Ola John in minutul 53.

Chiar daca ninsoarea care a cazut in continuu si temperaturile geroase de afara nu au creat chiar o atmosfera propice pentru fotbal, Steaua, Twente si cei aproape 50.000 de spectatori au incalzit la maximum National Arena. Jocul a avut un ritm ridicat inca de la primele pase, iar atmosfera din tribune a fost una de mare meci, potrivit OnlineSport.ro.

Cu toate ca terenul de joc nu s-a prezentat in cele mai bune conditii, in unele zone de teren brazdele de gazon fiind desprinse cu usurinta, cele doua echipe si-au putut pune in practica tactica de joc. Steaua a fost mai activa in prima repriza, reusind sa apara de mai multe ori periculos la poarta adversa, dupa actiuni numeroase de presing sustinut.

Cititi intregul articol pe OnlineSport.ro.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.