Fostul sef al arbitrilor a acceptat ieri functia de director general la Poli Timisoara, desi Gica Popescu ii promisese postul inapoi daca ajunge presedinte la FRF

Conducerea Politehnicii Timisoara s-a schimbat din temelii odata cu aducerea lui Gica Hagi, singura constanta fiind patronul Marian Iancu. Ieri, si Ion Craciunescu a acceptat postul de director general, dupa ce a avut o discutie cu suporterii si conducerea BkP. Fostul sef al arbitrilor a venit luni la Timisoara in aceeasi delegatie cu care a sosit si Hagi. "Nu sint sclavul nimanui", a raspuns Craciunescu cind a fost atacat de fanii care-l caracterizau ca fiind omul lui Ioan Becali. Craciunescu le-a mai spus suporterilor ca nu este el de vina ca arbitrii care au condus partidele la centru ale Timisoarei au gresit in favoarea adversarilor. "A fost o discutie amiabila intre el si noi. Daca este pentru binele clubului si pentru cistigarea campionatului, nu avem ce face si trebuie sa-l acceptam", a declarat la final unul dintre suporteri.

Ion Craciunescu a declarat ieri, in jurul prinzului, ca a acceptat oferta facuta de Marian Iancu. "Am discutat cu Iancu, am batut palma si nu voi mai astepta pina in 21 noiembrie cind sint alegerile la Federatie. Acum plec la Bucuresti sa-mi rezolv toate problemele cu Federatia si ma intorc sa-mi preiau postul de director general". De asemenea, Ion Craciunescu a negat posibilitatea sa renunte la acest post la Poli daca cumva Gica Popescu va cistiga alegerile.

Pleaca Dobos

In aceste conditii, zvonul conform caruia Anton Dobos ar putea parasi echipa alb-violeta devine pe zi ce trece certitudine. Luni, Marian Iancu, presedintele Politehnicii, nu a uitat sa arunce o sageata catre acesta, omul care l-a adus ca investitor la Poli, dar pe care acum bossul BkP doreste sa-l indeparteze cu orice pret: "Dobos este un om cu mentalitate de patron, dar momentan el este director executiv. Va fi momentul in care va veni cineva sa-i ia locul, iar el sa redevina patron. Deocamdata am discutat si sintem compatibili. Dar in momentul in care vom avea rezultate, libertatea sa de miscare va fi tot mai mica, asa ca el va pleca". Dupa citeva zeci de minute, in cadrul unei emisiuni televizate, Iancu a recunoscut ca are un disconfort in relatia sa cu Dobos. Probabil de aceea presedintele lui Poli nu a dorit ca Dobos sa-i fie alaturi atunci cind Hagi a fost oficial prezentat.

Cazul Moldovan

Despre Viorel Moldovan, Iancu a declarat ca este ultima oara cind accepta ca un jucator sa-i replice, indiferent care este numele sau valoarea lui fotbalistica. In schimb, Moldovan a replicat ca va discuta intii cu Iancu, dupa antrenamentul programat ieri-seara, si apoi va ramine la Poli.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.