Conducerea Federatiei Romana de Tenis a sesizat Directia Nationala Anticoruptie dupa ce a descoperit o serie de nereguli financiare in contabilitate in perioada 2001-2008.

"In urma verificarilor efectuate asupra actelor contabile din perioada 2001-2008, Federatia Romana de Tenis a identificat o serie de suspiciuni privind nereguli financiare. In acest sens, astazi, 01.02.2012, Federatia Romana de Tenis a sesizat Directia Nationala Anticoruptie", se mentioneaza in comunicat fara a oferi alte amanunte, scrie MEDIAFAX.

In perioada 2001-2008 la conducerea Federatiei Romane de Tenis s-a aflat Ilie Nastase. Acesta a demisionat din functia de presedinte la 12 februarie 2008, dupa declansarea scandalului legat de organizarea la Sibiu a meciului de Cupa Davis Romania - Franta
.

Atunci, presa centrala a scris ca federatia ar fi "umflat" cheltuielile de organizare a intalnirii din cadrul Grupei Mondiale a Cupei Davis.

De la alegerile pentru presedintia Federatiei Romane de Tenis din 24 februarie 2009, Ilie Nastase s-a aflat intr-un conflict permanent cu actualul presedinte Ruxandra Dragomir.

Ilie Nastase ironizeaza aceasta actiune

"Sa ma dea in judecata dupa ce i-am lasat cateva milioane de euro in contul federatiei cand am plecat. Acum ce sa fac, sa plang ca ma trimite ea la DNA? Si eu repede o sa ma duc la DNA, uite acum ma urc in avion sa vin in tara, ca sunt in Franta. Imediat ma duc, ca mi-e o frica de DNA si de Ruxandra Dragomir... In Romania orice prost poate face plangeri penale la DNA sau in alta parte. Daca toti prostii fac acuzatii la DNA, eu ce pot sa spun? Stiti cati prosti ma dau pe mine in judecata? Dar ce sa fac, asa este in Romania. Te cheama fara sa aiba dovezi. Si tu, cel acuzat, trebuie sa dovedesti ca esti nevinovat. E exact invers cum se intampla in toata lumea", a spus Ilie Nastase, potrivit OnlineSport.ro.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.