In urma demisiei lui Vasile Stanga de la nationala de handbal masculin, a fost ales un nou selectioner pentru a conduce echipa.

Eliodor Voica este noul selectioner al nationalei de handbal masculin al Romaniei, dupa demisia tehnicianului Vasile Stanga. Antrenorul formatiei Stiinta Bacau a adunat cele mai multe voturi ale Comisiei Tehnice a FRH.

"Cred ca va fi mult de munca, insa nu va fi doar munca antrenorului. Echipa nationala apartine tuturor romanilor si cred ca jucatorii si antrenorii de la echipele de club pot contribui la fel de mult. Toata lumea trebuie sa se angreneze. Nu ma consider un antrenor atat de evoluat, incat sa nu mai am ce invata si sa imi permit sa stau doar la echipa nationala.”, a declarat Voica, potrivit HotNews.

Vasile Stanga a condus echipa nationala de la 1 ianuarie 2010, el fiind la acea vreme singura propunere a Comisiei Tehnice masculine, dupa demisia lui Petru Ghervan. Contractul lui Stanga ar fi expirat la 1 ianuarie 2013, dar tehnicianul si-a anuntat demisia, dupa ratarea calificarii in play-off-ul CM din 2013, in fata nationalei Belarus, in urma cu o saptamana, scrie OnlineSport.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.