Patronul Stelei se implica si el in organizarea de proteste. Pune la cale un miting revolutionar pentru ca Steaua sa se poata intoarce in Ghencea.

Din cauza neintelegerilor dintre Gigi Becali si mai multi generali din conducerea MApN, echipa Steaua a fost nevoita sa plece din Ghencea. Nu va mai avea acces pe "National Arena" incepand cu luna martie, atunci cand stadionul va intra in pregatiri pentru finala Europa League, relateaza evz.ro.

Patronul echipei de fotbal Steaua a anuntat ca e gata sa scoata oamenii in strada pentru a readuce stelistii in Ghencea.

"Stadionul a fost construit pentru echipa noastra, nu pentru Armata.Se cheltuie bani de la buget degeaba si nu joaca nimeni acolo. Am vorbit cu liderii galeriei de la Peluza Nord si o sa facem un miting. O sa ies la televiziuni si o sa fac reclama mitingului si o sa fie 50.000 de oameni pe strazi", a spus finanţatorul stelist la GSP TV.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.