Dupa aproape doua luni de tacere, Adrian Mititelu a organizat o conferinta de presa in care a vorbit din nou despre excluderea Universitatii Craiova.

Mititelu a prezentat un document trimis de FIFA catre FRF la inceputul anului trecut, in care forului condus de Mircea Sandu i se cere sa modifice statul pentru ca un membru sa nu mai poata fi exclus de Comitetul Executiv, ci doar de Adunarea Generala, potrivit OnlineSport.ro.

"Ei formeaza un grup organizat, premeditat care a dorit sa distruga Universitatea Craiova si sa ia cei 40 de jucatori. Totul a fost organizat, conceput inca din februarie-martie anul trecut. Ei au ascuns cu buna stiinta documentul FIFA, iar asta confirma caracterul premeditat! Mircea Sandu a tinut ascuns documentul, nu l-a prezentat nici macar membrilor Comitetului Executiv", a spus Adrian Mititelu.

Cititi intregul articol pe OnlineSpor.ro.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.