Serena Williams a obtinut la Australian Open a 500-a victorie din cariera.

Jucatoarea americana de tenis Serena Williams a inregistrat, joi, a 500-a sa victorie din cariera, calificandu-se in turul trei al turneului Australian Open, dupa ce a invins-o in runda secunda pe sportiva ceha Barbora Zahlavova Strycova, scor 6-0, 6-4.

Meciul a durat doar o ora si opt minute, iar acest succes reprezinta si a 210-a victorie a Serenei Williams la turneele de Grand Slam.

"Este super. Primul lucru pe care vreau sa il intreb este: «A ajuns cineva pana la cifra 1000?». Presupun ca nu. Nici eu nu voi ajunge niciodata acolo",
a spus Serena Williams glumind. "Insa este cool. 500 sunt multe meciuri, ca sa nu ne mai gandim la victorii, astfel ca este cool. Obiectivul meu este doar acela de a continua. Nu m-am gandit ca voi ajunge la 500. Dupa Brisbane am realizat ca eram la cifra 498, abia atunci m-am gandit ca vreau sa ajung la 500 ", a precizat cvintupla castigatoare a Australian Open (2003, 2005, 2007, 2009, 2010), potrivit MEDIAFAX.

Serena Williams nu a parut sa aiba probleme la glezna stanga, la care a suferit o entorsa la Brisbane la inceputul lunii. "Totul este in regula, doar mi-au tremurat putin gleznele. Nu am fost facuta sa fiu balerina", a glumit ea. "Mi s-a sucit, dar am un bandaj si asta m-a ajutat foarte mult. Totul este foarte bine, am doua glezne in regula", a mentionat sportiva americana.

Williams, in varsta de 30 de ani, a inregistrat 16 victorii consecutive la Melbourne
. Ea a castigat competitia in 2009 si in 2010, iar in 2011 a lipsit din cauza unei accidentari.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.