Romanii continua cu rezultatele bune in Australian Open.

Jucatoarea romana de tenis Sorana Cirstea continua pe tabloul principal la Australian Open: dupa ce a invins-o pe Stosur, in turul inaugural, Sorana a castigat si meciul din turul 2, sustinut contra polonezei Urszula Radwanska (1-6, 6-2, 6-3). In faza urmatoare, Sorana Cirstea o va intalni pe Sara Errani (Italia), potrivit HotNews.

Hanescu continua la dublu

Victor Hanescu s-a calificat in turul doi al turneului de dublu. Hanescu face pereche cu belgianul Olivier Rochus, iar cei doi i-au depasit in primul tur pe pe favoritii 9, austriecii Oliver Marach si Alexander Peya, cu 7-6, 4-6, 7-5. Intr-o alta partida din turneul masculin de dublu, Tecau si Lindstedt au invins in primul tur, cu scorul de 6-3, 7-6 (8/6), cuplul Andreas Siljestrom/Igor Zelenay (Suedia/Slovacia), si vor intalni în runda secunda perechea australiana Colin Ebelthite/Marinko Matosevic, scrie OnlineSport.ro.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.