Craciunescu a fost inlocuit cu o conducere colectiva, din care fac parte sase fosti arbitri suspectati de conflict de interese

Acuzata de vendeta, conducerea Federatiei Romane de Fotbal (FRF) a gasit o solutie de compromis in ceea ce priveste inlocuitorul lui Craciunescu, stabilind ieri o conducere colectiva la Comisia Centrala a Arbitrilor. Sase fosti cavaleri ai fluierului vor gestiona delegarile si sanctiunile pina in luna decembrie, cind se va organiza un nou scrutin. Conform unui comunicat al CCA, Aron Huzu, Ioan Igna, Mircea Nesu, Gheorghe Constantin, Constantin Gheorghe si Nicolae Grigorescu vor manageria activitatea arbitrilor.

Multi dintre acestia sint susceptibili de interese directe, iar altii au fost concediati in trecut, din aceeasi comisie, pentru performante modeste. Astfel, Aron Huzu, care, alaturi de Gheorghe Constantin, va reprezenta CCA in relatiile cu orice institutie publica sau privata, a ramas in memoria microbistilor dupa ce a fost lovit de Ilie Balaci cu o gheata de fotbal in cap. Ca si Ion Craciunescu, Gheorghe Constantin are un fiu arbitru in lotul national, in timp ce Mircea Nesu are un copil fotbalist la Steaua.

Constantin Gheorghe este subordonat pe linie de partid lui George Copos, are un dosar penal pentru evaziune fiscala si a fost angajat pina in luna mai la firmele lui Adrian Porumboiu. In sfirsit, Nicolae Grigorescu este predecesorul lui Craciunescu. CCA va functiona in actuala formula pina la sfirsitul turului, delegarile pentru diviziile A si B urmind sa fie facute de Ioan Igna, Aron Huzu, Constantin Gheorghe si Nicolae Grigorescu. Pentru Divizia C, responsabili cu delegarile vor fi Romeo Stincan, George Ionescu si Gheorghe Constantin. George N. Gherghe, Ion Turculeanu, Dumitru Mihalache si Gheorghe Constantin vor aduce modificari si imbunatatiri statutului arbitrilor, precum si regulamentului de ordine interioara.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.