Inlocuirea lui Cosmin Olaroiu cu Gica Hagi nu a ramas fara ecouri in galerie. Aflind de inlaturarea lui Oli, fanii "alb-violeti" au facut duminica seara un miting spontan, care a avut drept scop sustinerea fostului antrenor. Sedinta protestatara a fost condusa de Alin Boldura, liderul "Commando Viola", care i-a anuntat pe cei prezenti ca se vor deplasa, in coloana, catre hotelul unde este cazat presedintele clubului, Marian Iancu.

"Galeria nu are nimic cu Hagi, dar doreste ca Olaroiu sa fie pastrat la Poli", a spus Boldura, in aplauzele sutelor de fani. Cind a venit vorba despre Ion Craciunescu, fanii au fluierat cit i-a tinut pieptul. Dupa scurtul discurs al lui Boldura, s-a plecat pe jos pina la hotelul unde sta Iancu, iar zece dintre suporteri au fost primiti de bossul BKP. Dupa mai bine de o ora de discutii intre reprezentantii suporterilor si Marian Iancu, Alin Boldura a iesit si le-a comunicat celorlalti fani decizia lui Iancu. "Domnului Iancu nu-i place locul al treilea. El vrea doar locul intii. Olaroiu nu putea sa-i asigure acest loc si a decis ca trebuie sa-l schimbe cu Hagi, care este cel mai in masura sa ocupe aceasta functie", a declarat Boldura in aplauzele colegilor sai din peluza.

Liderul galeriei a incercat sa-i linisteasca si sa-i convinga pe fani ca Hagi e alegerea potrivita, dar parerile acestora privind numirea noului antrenor principal ramin impartite, multi considerind ca Hagi nu iubeste suficient Poli, pentru a-i putea fi antrenor.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.