Mirel Radoi, capitanul Stelei, a anuntat duminica noapte, in emisiunea "Recursul etapei", de la Antena 1, ca intentioneaza sa se retraga din echipa nationala la doar 24 de ani. "Eu nici nu ma mai gandesc la echipa nationala. Asta e, chiar daca ma mai cheama, nu ma mai duc. Me retrag si gata. La doar 24 de ani, inainte sa fi jucat cu adevarat pentru Romania", a comentat fundasul aflat in conflict cu selectionerul Victor Piturca din vara acestui an, cand a plecat din cantonamentul "tricolorilor" fara acordul staff-ului tehnic.

"Este problema lui Radoi daca se retrage. Din punctul meu de vedere, este foarte bine. Era foarte dificil sa mai pot lucra cu Radoi, care m-a facut mincinos, declarand ca i-as fi dat drumul sa plece de la lot. Eu n-o sa fac absolut nimic. In loc sa amelioreze situatia, sa fie mai umil... Echipa nationala nu are nevoie de astfel de elemente. Nationala a avut rezultate bune fara el si asta spune multe", a replicat ieri Piturca. "Poate sa fie o pierdere, este un jucator valoros, dar cu astfel de elemente este foarte greu sa reusesti performanta si un anumit climat", a continuat Piturca.

Gigi Becali, patronul Stelei si nasul lui Radoi, a comentat si el hotararea jucatorului: "Este dorinta lui si eu i-o respect, iar ce spune selectionerul este problema lui, nu a mea. Poate cand se va schimba selectionerul, Mirel va reveni la nationala. Dar totul depinde de el."


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.