Lucian Bute nu va mai boxa cu britanicul Carl Froch in 2012, asa cum stabilisera deja staff-urile celor doi pugilisti.

Campionul mondial IBF al categoriei supermijlocie, Lucian Bute, nu va mai boxa cu britanicul Carl Froch cu care ar fi trebuit sa se infrunte de doua ori anul acesta. Se pare ca americanii de la Showtime au hotarat ca romanul sa se lupte cu un american.

"Am ajuns la un acord cu Interbox si chiar am pus la punct un contract. Ambii boxeri vor aceaste lupte, dar ni s-a spus ca Showtime prefera ca Bute sa lupte cu un american. Ne-am inteles cu Interbox, dar nu mai avem ce face, pentru ca banii sunt la Showtime", a anuntat promoterul lui Carl Froch, Eddie Hearn, potrivit OnlineSport.ro.

Adversarul pregatit de americani pentru Bute va fi legendarul Bernanrd Hopkins sau castigatorul turneului SuperSix, Andre Ward
, scrie Realitatea.net.

Roamanul poate refuza oricand ofertele celor de la Showtime dara acest lucru ar presupune si o scadere considerabila a burselor sale.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.