Presedintele executiv al lui Dinamo a anuntat ca va renunta la actiunile pe care le detine, urmand sa le cedeze unor persoane ramase inca necunoscute.
Borcea a motivat decizia pe care a luat-o pe seama stresului pe care fotbalul i l-a adus in ultima perioada. El a spus ca are de primit o suma de bani, dar ca este dispus sa ii primeasca esalonat, pentru urmatorii trei ani.

"Daca o sa gasesc pe cineva puternic financiar, o sa ma retrag si din actionariat. Am vazut ultimele declaratii si am stat si m-am gandit. Ori ma implic, ori nu ma implic. Acum am stat mai mult plecat, in ultimii doi ani am stat mai mult plecat si nu prea m-am implicat. Dinamo are sa-mi dea bani, dar nu-i fortez acum, astept trei ani de zile. Nu mai e cale de intors, eu vin de 2-3 ori pe an in Romania. Cand o sa vin in tara, inchid conturile si plec de la Dinamo. Suta la suta plec, nu o sa mai am nicio calitate la Dinamo", a spus Borcea potrivit OnlineSport.ro.

Cititi intregul articol pe OnlineSport.ro


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.