Votata de fanii din intreaga lume in 2011 cel mai bun portar din toate timpurile, Luminita Hutupan Dinu viseaza sa mai castige o data Liga Campionilor.

La doi ani dupa ce a nascut, Luminita vrea sa arate ca inca nu si-a spus ultimul cuvant in handbal. Oficialii de la Oltchim, ingrijorati de forma portarilor echipei in ultimul timp, i-au facut propunerea revenirii Luminitei Dinu, potrivit GSP.ro.

Luminita a tinut sa precizeze faptul ca nu doreste sa semneze un contract cu oficialii valceni. Ea va fi foarte fericita doar daca reuseste sa demonstreze ca inca mai poate apara poarta Oltchimului asa cum a facut-o atatia ani de zile.

"Nu vreau sa spun nimic. Nu declar acum ca daca ma intorc eu Oltchimul nu va mai pierde nici un meci. Am mult de munca, eu nu am mai jucat de doi ani si acest lucru probabil ca se va vedea. Imi doresc insa enorm sa ajut echipe si voi face tot posibilul pentru a reusi", a spus ea.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.