Ratarile ridicole ale lui Claudiu Raducanu si ziua mizerabila a Rapidului si a Stelei au trezit-o la viata pe Dinamo. Trupa lui Andone s-a distantat la 5 puncte de Steaua, iar titlul de campioana de toamna pare acontat. Vasluiul si-a depasit conditia in fata "cainilor" si a crezut din primul minut ca se poate alege cu ceva din acest meci. Mingea a ajuns des si surprinzator pentru adversari in careul dinamovist, dar ghinionul a facut ca pasele sa-l gaseasca de fiecare data pe Claudiu Raducanu. Cu instinctele de atacant paralizate, Raducanu s-a pierdut de 4 ori in fata portii lui Gaev, in situatii din care plasa dinamovista putea fi gasita cu un strop de sange rece si de inteligenta.

E drept, si dinamovistii l-au avut pe Bratu, care a echilibrat balanta ratarilor cu 3 ocazii rezolvate de interventiile lui Haisan. Poate ca acest duel comic ar fi tinut capul de afis al partidei pana la final, dar Andone si-a regasit inspiratia si i-a aruncat in lupta pe Plesan si Claudiu Niculescu. Cei doi au risipit repede confuzia din teren. in doar 3 minute de la intrarea sa, Plesan l-a lasat singur pe Zicu in fata lui Haisan, iar la cornerul ce a urmat, lovitura sa de cap a trimis mingea langa bara, imposibil de ajuns. Nici Niculescu nu a pierdut timpul si, la un contraatac dinamovist, nu a avut emotii la reintalnirea cu golul. Replica vasluiana din ultimele secunde a fost spusa prea tarziu, dar, oricum, nu a mai auzit-o nimeni.


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.