Comisia de Etica a COSR i-a suspendat pe componenti lotului de hochei pe gheata Under 16 si i-a sanctionat cu mustrare pe antrenorii echipei.

"Comisia de etica a Comitetului Olimpic si Sportiv Roman a ratificat astazi propunerile presedintelui COSR, Octavian Morariu, de a-i suspenda pe termen nedeterminat din nationala de hochei pe gheata a Romaniei care se afla in pregatire in vederea participarii la FOTE 2013 pe Istvan Gereb, Molnar Akos si Antal Alfred, trei dintre componentii lotului, si de a-i sanctiona cu mustrare pe antrenorii Otto Keresztes si Istvan Gereb. De asemenea, s-a decis ca lotul de hochei pe gheata care va reprezenta Romania la FOTE 2013 sa fie monitorizat permanent de departamentul sport din cadrul COSR", se arata intr-un comunicat al COSR, potrivit MEDIAFAX.

  • La 1 decembrie, jucatorul Florin Cosmin Marinescu a fost agresat de coechipieri in timpul cantonamentului echipei nationale

"Unul dintre baieti, Antal Alfred, m-a injurat in maghiara, iar eu l-am rugat sa spuna ce are de spus in romana, ca tot e ziua Romaniei si ca ei sunt tot romani. Atunci mai multi au inceput sa strige ca ei nu sunt romani si au spus cuvinte urate la adresa Romaniei. Mai apoi, la dus, au stins lumina si m-au lovit din toate partile cu prosoapele ude", a povestit Florin Cosmin Marinescu, junior legitmat la clubul Steaua, intr-un memoriu adresat forurilor sportive.

Comitetul Olimpic si Sportiv Roman si Consiliul National pentru Combaterea Discriminarii au deschis anchete in acest caz.

Retail jobs

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

{* *}

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.